Середа, 24.04.2024, 03:46
Вільнянська
районна державна адміністрація
Запорізької області

Головна | Актуально
Фотогалерея
Посилання
Головна » Архів матеріалів
29 квітня народний депутат України Олександр Дудка з робочим візитом побував у Вільнянському районі. У приміщенні райдержадміністрації Олександр Іванович провів зустріч з керівництвом місцевої влади, де обговорив стан справ Вільнянського району. Також народний депутат відвідав Вільнянську центральну районному комунальну лікарню, провів особистий прийом громадян, зустрівся з працівниками лікарні та ознайомився з проблемними питаннями медичної галузі.
Дата: 30.04.2013 | Просмотров: 528 

26 квітня у місті відбувся мітинг з метою вшанування пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Біля пам'ятника загиблим зібрались ліквідатори та постраждалі від атомної катастрофи. Присутні згадали імена безстрашних героїв, які ціною свого здоров'я рятували людей від «мирного» атома. З промовами виступили представники районної та міської влади, духовенства та політичних партій. Також серед запрошених були представники трудових колективів міста та району, старшокласники місцевих шкіл та вихованці ліцею. Учасники мітингу вшанували жертв трагедії хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знака героям-чорнобильцям.
Дата: 27.04.2013 | Просмотров: 337 

28 квітня о 19.00 в Запоріжжі відбудеться грандіозний концерт, який профінансував Дмитро Фірташ. "Весна на Зарічній вулиці" - саме таку назву носить захід, присвячений Міжнародному дню солідарності трудящих. Представники обласної та міської влади розповіли, що в ці вихідні очікується приїзд близько 4 тисяч гостей, а всього гуляти на концерті буде 35 тисяч чоловік. На каскаді фонтанів "Веселка" встановлять 3 екрани - один основний і 2 допоміжних, також на верхньому майданчику ("їдальня") буде організовано продаж їжі і напоїв. Враховуючи масштабність ... Читати далі »
Дата: 24.04.2013 | Просмотров: 357 

Ключі від новенького сміттєвозу 23 квітня місту урочисто передав голова Вільнянської райдержадміністрації Володимир Черленюх. За кошти Державного та обласного бюджетів, для Вільнянська було придбано потужний сміттєвоз на 90 кубів. Думаю, що відтепер місто має стати одним із найчистіших населених пунктів району, - зауважив Володимир Васильович. Міський голова Наталія Мусієнко, яка отримала із рук голови райдержадміністрації ключі, передала їх начальнику Вільнянського міськкомунгоспу та прокоментував важливу для міста подію: – Насправді питання вивезення сміття є досить актуальним, тож сподіваюсь, що такий подарунок значно покращить роботу ... Читати далі »

Дата: 23.04.2013 | Просмотров: 414 

В минувшие выходные в соответствии с решением Президиума Политсовета Партии регионов был проведён Всеукраинский субботник по благоустройству территорий «За чистую окружающую среду». Поддержали инициативу партии власти и госслужащие Вольнянского района. В 8 часов утра в субботу на уборку парка Юбилейного вышли представители всех бюджетных организаций города под руководством лидера районной организации ПР Александра Киркова, главы Вольнянского городского совета Натальи Мусиенко, главы Вольнянской районной администрации Владимира Черленюха и его заместителя Андрея ... Читати далі »
Дата: 23.04.2013 | Просмотров: 344 

Багато малолітніх та неповнолітніх дітей в Україні є так званими «державними дітьми». Це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Наразі актуальним є питання влаштування цих дітей в сім′ї громадян. Які б умови не створювались державою для утримання дітей, жоден інтернатний заклад не замінить сімейного затишку.
На сьогодні є декілька форм влаштування дітей до сімейних форм: усиновлення, опіка (піклування), прийомна сім′я та дитячий будинок сімейного типу. Найбільш пріоритетною формою є,  звісно, усиновлення.

Але сьогодні хотілося б зупинитись на такій формі, як влаштування дітей під опіку чи піклування громадян. Будь-яка дитина, яка має статус дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського ... Читати далі »
Дата: 22.04.2013 | Просмотров: 471 

Земля во все времена была основным источником пропитания для человека, а в последнее время стала фактически единственным способом выжить в условиях крайнего обнищания украинского села. Подавляющее большинство жителей глубинки, не имея возможности самолично обрабатывать собственные земельные наделы, предоставляют такое право частным сельскохозяйственным предприятиям, владельцы которых, обогащаясь за счёт арендованных земельных массивов, всё же не дают угаснуть последней искре жизни в обескровленном селе. К сожалению, не все фермеры добросовестно выполняют договорные ... Читати далі »
Дата: 18.04.2013 | Просмотров: 479 

В переполненный эмоциями диспут превратилось состоявшееся 16 апреля заседание  «круглого стола» с участием председателей и секретарей сельских, поселкового, городского советов Вольнянского района, на котором с кратким обзором основных направлений проекта Концепции реформирования местного самоуправления и территориальной организации власти в Украине выступила председатель Вольнянского районного совета Алла Киркова. Данная Концепция, разработанная с учётом предложений, внесённых ассоциациями  областных, районных, городских, поселковых и сельских советов, при координационном участии Министерства ... Читати далі »
Дата: 18.04.2013 | Просмотров: 379 

Отборочным туром в юношескую сборную команду страны, которая в нынешнем году примет участие в европейском и мировом чемпионате, стал прошедший с 6 по 12 апреля в Харькове чемпионат Украины по боксу. Более 400 молодых спортсменов со всех уголков нашей страны боролись за право защищать честь отечественного бокса в составе национальной сборной. В числе 17 боксёров, представлявших на чемпионате Запорожскую область, выступил и воспитанник Вольнянской ДЮСШ «Колос» Николай Плотников, который в весовой категории 63 килограмма, в которой соревновались 33 участника, ... Читати далі »

Дата: 18.04.2013 | Просмотров: 334 

В среду, 16 апреля, в актовом зале Вольнянского центра детско-юношеского творчества практически не было свободных мест. На премьеру новой постановки театра-студии «БЭМС» по мотивам пьесы Льва Устинова «Королевство недотёп» собрались не только друзья и родственники юных актёров, но и представители Вольнянской районной администрации, районного отдела образования, педагоги-организаторы школ города и классные руководители участников народного театра. Состоявшаяся премьера стала очередным этапом подготовки коллектива к участию во Всеукраинском театральном фестивале «Звезды Меотиды», который состоится в ... Читати далі »

Дата: 18.04.2013 | Просмотров: 778 

« 1 2 3 4 »

Вільнянська районна державна адміністрація © 2024

70002, м.Вільнянськ, вул.Бочарова, 12
тел./факс (06143)4-13-73
e-mail: gosvln@zp.ukrtel.net